Box office Romania 12-18 noiembrie

Box office Romania 12-18 noiembrie 2012

Top 3

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2    604k$
Skyfall                                                              171k$
Argo                                                                  77k$

Estimarile de saptamana trecuta au fost corecte: Twilight rupe norma - i-am dat un maxim de 520k$, a sarit de 600, e un nou record de incasari in box office-ul romanesc, Skyfall strange inca foarte mult de pe locul 2, iar pe 3 - fara concurenta mare - se furiseaza domnul Affleck cu al sau Argo.

Singura intrebare e la cat o sa inchida Twilight. Picioare lungi n-are sigur, publicul lui se va inghesui in primele 2-3 saptamani, oare se vor duce fanii infocati sa-l vada de doua ori? Cu startul pe care l-a avut...la totale eu il astept peste Skyfall, dar sub Ice Age 4.

Ce vine saptamana viitoare?

5 titluri noi:

Cloud Atlas. Are de partea lui o gramada de atuuri. A creat buzz, e plin de nume de categoria grea si promite sa fie o experienta cinematografica aparte - 176 de minute despre evolutia unui suflet de-a lungul mai multor vieti. Estimarea mea: intre 110 si 140 de mii de dolari la lansare si un loc 2 dupa Twilight.

HoHoHo 2. Impropriu spus sequel, dar folosindu-se de brandul filmului de Craciun cu Stefan Banica jr. de acum cateva sezoane, HoHoHo 2 are un afis care poate convinge familistii si pe cei care au intrat deja in atmosfera sarbatorilor de iarna. Promovare sub cea de la Minte-ma frumos si o saptamana cu multe optiuni pentru spectatori. Estimarea mea: intre 35 si 50 de mii de dolari in primul weekend.

Here Comes the Boom. Comedie cu 2 nume cu priza la public (Kevin James si Salma Hayek), un pic de actiune in ring. Estimarea mea: intre 65 si 85 de mii de dolari la lansare.

Alex Cross. Detectivul de culoare revine pe marele ecran (anterior filmele cu Morgan Freeman erau intr-o zona crime) si trailer-ul vinde un action sadea. Domnul Tyler Perry nu e insa foarte cunoscut pe meleagurile noastre, deci asteptarile sunt minime. Estimez intre 30 si 40 de mii de dolari.

Les infidels. Colectie de scurtmetraje lansate in Franta in preajma oscarizarii lui Dujardin (actorul principal  din Infidels) cu postere considerate prea vulgare. Estimarea mea: intre 20 si 25 de mii in primul weekend.




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus