Box office Romania 25-31 martie 2013

Box office Romania 25-31 martie 2013

Top 3

G.I. Joe: Retaliation 741k RON, il estimasem sapt. trecuta la 500k RON
The Croods                588k RON
Jack and the Giant Slayer 430k RON

Asa cum era de asteptat al doilea film G.I. Joe atrage cele mai mari incasari. The Croods se tine bine, al doilea weekend fata de primul cade un decent 31%. Prin comparatie Jack and the Giant Slayer cade in al doilea weekend 51% fata de primul.

Alte filme la premiera

The Host 161k RON, il estimasem saptamana trecuta la 200k RON
Stoker      139k RON, il estimasem saptamana trecuta la 150k RON

Niciuna din ele nu are forta sa intre in top 3-ul saptamanii.

Filme romanesti

Pozitia copilului strange inca 12 mii de spectatori in sali, trece de 72 de mii in total si bate in 4 saptamani recordul de incasari al anului trecut detinut de Minte-ma frumos. Intr-o situatie diametral opusa, Domestic, la a doua saptamana, atrage sub 2 mii de spectatori. In total filmul abia depaseste 7 mii de intrari, iar incasarile sunt un pic peste 40k RON.

Ce noutati ies in weekend?

Olympus Has Fallen. Primul din cele doua filme ale verii care presupun un atac terorist asupra Casei Albe, cu domnii Butler, Eckhart si Freeman, in regia lui Antoine Fuqua. Cumva la bataie cu G.I. Joe: Retaliation care va avea o saptamana 2 puternica. Estimarea mea: 500k RON.

Spring Breakers. Promisiune de depravare si hedonism, aratat mai intai la Cannes, cu James Franco si niste printese Disney care pozeaza in bad girls. Ceva pustani si cativa curiosi vor fi tentati. Estimarea mea: 120k RON.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal